Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Buscar

viernes, 26 de marzo de 2010

Prèvia C.H. Ripollet - La Salle Montcada

Oportunitat per redimir els nostres pecats o per enfonsar-nos a l'infern més profund.

Aquest cap de setmana juguem a casa el derbi vallesà contra La Salle Montcada, en principi un dels equips assequibles del grup, encara que com va dir el Josu, l'equip assequible estem sent nosaltres. Els de Montcada van tercers per la cua a la classificació amb 8 punts. A l'anada el resultat va ser de 29-26.

Així doncs toca posar-se les piles si ens volem treure el regust amarg de la setmana passada. A tenir en compte el plus de motivació que ens ha de donar jugar contra l'etern rival i en especial per part del Sergio que s'enfronta al seu ex-equip.

Com sempre la cosa no té gaire misteri. Agressivitat en defensa, bascular més per poder donar ajudes al company i no arronçar-se davant del contrari. En atac hem de tenir molt més cap, jugar més centrats i moure molt més a la defensa. Moltes de les accions que intentem als partits i no surten probablement sortirien si féssim moure la defensa una mica més. Finalment, esprar que el comentat plus de motivació no es converteixi en una ofuscació en comptes d'un avatatge.

Aquest cap de setmana estarà absent l'Ismael i ahir a l'entrenament el Dani va explicar que té una hèrnia i probablement es perdrà els partits que resten d'aquesta temporada. Per altra banda el Jordan va ser present a l'entrenament el que fa pensar que vindrà al partit. Un bon reforç, si es confirma, ja que com en el cas del Sergio té el plus de motivació d'enfrontar-se al seu ex-equip.

La convocatòria és diumenge 28 de març a les 12:00 h al pavellò de Ripollet.

L'hora del partit és a les 12:45.

I per resumir tot el que cal perque el partit sorti rodó em ve al cap una expressió catalana molt curta, directa, entenedora i especialment apropiada pel nostre esport:

Pit i collons!!


4 comentarios:

  1. Primera linea aun algo mas mermada con la ausencia de Ismael. Por mi parte espero poder estar al 100% para el domingo... A dia de hoy estoy con un señor trancazo pero intentare hacer bondad para estar al 100%...

    Nos vemos en la pista!!!

    ResponderEliminar
  2. Espero que el domingo demos una buena imagen y obsequiemos a nuestra gran aficion con la segunda victoria de la temporada( se lo merecen). Y a las 11:15 juega el cadete asi que todos a animarlos para que ganen.

    Nos vemos el domingo!!

    ResponderEliminar
  3. Más nos vale ganar, almenos hacer un buen papel sino yo se de una que lleva tiempo diciendo que no volverá más...

    ResponderEliminar
  4. Por cierto, acordaros todos de que se cambia la hora!!! Que nadie se duermaaaa!!!

    ResponderEliminar