Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Buscar

sábado, 20 de marzo de 2010

Prèvia C.H. Gavà - C.H. Ripollet

Ja que ningú es decideix a fer la prèvia em llanço jo mateix.

No hi ha gaire novetats per comentar. Durant la setmana hem estat els de sempre als entrenaments. Pot reaparèixer el Josu, que encara que no s'ha entrenat durant la setmana es troba bastant recuperat de la lesió de fa quinze dies (i encara que pugui notar una baixada física no desentonarà amb la resta, encara que haguem entrenat, jajajajja).

Encara que no podem ser triomfalistes les dues últimes victòries, en les circumstàncies que s'han donat, ens han de donar una mica de moral i confiança.

Per altra banda el sopar i els "bailoteos" del divendres ens han de enfortir com a grup. Aquesta és l'arma que hem de fer servir en l'encontre amb el gavà. Pujar el nivell defensiu i treballar en atac per fer forats a la defensa i trobar llançaments cómodes.

En principi el partit serà difícil. El Gavà està a meitat de la taula i ja ens va guanyar a casa, però hem de confiar en les nostres possibilitats i recordar-nos del joc que vam fer contra el Sant Andreu, segon classificat.

Ànims equip!!

3 comentarios:

  1. Per cert!! El partit és diumenge a les 13:15 a Gavà!!

    ResponderEliminar
  2. Creo que lo mas positivo es que el partido llegara con las respectivas resacas superadas ;)

    ResponderEliminar
  3. Jo ja he mirat al google maps com arrivar al pabellò (al de Gavà, jajajaj!!)

    Oscar!! Eso seguro, a no ser que esta noche volváis a salir, jejeje.

    Por cierto, esta mañana que tal lo has llevado? Yo perfecto. Tener que llevar el coche no entusiasma la misma noche, pero a la mañana sguiente se agradece!

    ResponderEliminar