Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Buscar

viernes, 16 de abril de 2010

Prèvia C.H. Ripollet - Rubí Handbol B

Últim partit de la lliga regular d'una temporada per oblidar.

Poca cosa a comentar. El Rubí està tercer a la classificació, així que tenim poques opcions de tancar la temporada amb una victòria. Encara que podem recordar el partit contra el segon classificat en que només vam acabar tres gols per sota.

El tema preocupant, a banda del que hem anat demostrant durant tota la temporada, és que en l'últim partit contra La Salle Bonanova, tot i veure's bastantes coses de les que es demanaven respecte a anteriors partits (moure la pilota, agressivitat en defensa...) vam sortir del pavellò de la Bonanova amb un resultat d'escàndol (48 - 27). Per cert, d'aquest partit no hi ha crònica.

Un altre cop ens hem d'autoexigir intensitat defensiva i moure la pilota en atac. Físicament no sé com està el Rubí, però en el partit a la Bonanova va ser un veritable "handicap" la diferència de fons físic amb els rivals.

En fí, hem de ser positius i intentar aprofitar l'última oportunitat per netejar, encara que sigui una mica, la nostra imatge. Encara ens quedarà, però, algun partit de Copa.

CONVOCATÒRIA: Diumenge 18/04/2010 a les 12:00 h al Pavellò de Ripollet

HORA DEL PARTIT: Diumenge 18/04/2010 a les 12:45 h al Pavellò de Ripollet

Com sempre tot l'equip està convocat. No ha calgut descartar ningú. I si algú vol passar-se una mica abans de l'hora de la convocatòria pel pavellò podrà veure l'equip cadet.

Endavant equip!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario