Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Plantilla del Sénior Club Handbol Ripollet

Buscar

lunes, 24 de mayo de 2010

TORNEIG INTERNACIONAL D'HANDBOL DE CALELLA 2010 ( I ACABAMENT DE LA COPA I LA TEMPORADA)

Hem acabat la nostra participació a la copa després d'una actuació decebedora davant del Calella i un resultat que ja es preveia molt negatui contra el Sant Just Desvern. Finalment hem quedat tercers de grup amb quatre punts i una diferència de gols de -12.

I després de la temporda oficial aquest diumenge i dilluns hem estat participant al Torneig Internacional d'Handbol de Calella, amb un munt de baixes per motius diversos. No han pogut venir l'Oscar, l'Ismael, el Sergio, el Toni, l'Ángel ni el Jordan.

Així que diumenge a les vuit del matí ens vam citar al pavellò de Ripollet el Joshua, l'Adrià, el Diego, el Jordi i l'Eloi (un servidor) i sortosament l'equip Cadet que després ens donaria un inestimable cop de mà per completar l'equip. Vam empendre el camí cap al pavellò nou de Pineda de Mar amb una mica d'endarreriment sobre l'hora prevista, així que anàvem molt justos pel començament del partit a les 9:30.

Al pavellò ens esperava el Santi que també es va vestir de curt i com comentava vam reclutar tres cadets per completar la plantilla, el David, el Raúl i l'Arnau. Finalment vam estar a la pista amb cinc minuts de marge. I davant nostre teniem un equip batejat amb el nom de Sant Feliu que el formaven jugadors del Sant Just (amb qui havíem jugat el dia abans a copa) i el Molins de Rei (amb els que vam coincidir a la lliga) entre d'altres. En general l'ambient va ser distés i va imperar el bon rotllo, el que no vol dir que no juguéssim a handbol com cal. Vam estar bastant per sota al marcador durant una estona però vàrem reaccionar i al final els vam apretar una mica, però no va ser suficient i vam quedar dos gols per sota.

El següent partit l'hem jugat aquest matí, també a les 9:30 al pavellò de Pineda. En aquesta ocasió no ha pogut jugar el Santi amb nosaltres i els cadets que s'han incorporat a l'equip han estat el Gerard, el Carlos i el Sergi. Enfront hem tingut un equip de "torres" adolescents alemanys de Stutgart dels que ja donen sensació de saber de que va l'handbol sense veure'ls jugar. El partit es preveia difícil i realment ha estat així. Tot i que ells han fallat alguns llançament en cap moment ens ho posat fàcil ni ens han donat peixet, encara que probablement en algunes fases del partit no ha apretat al 100%, i bona prova d'això és que han estat exclosos dos minuts en alguna ocasió (de manera merescuda). Al final, donades les circumstàncies, un marcador sis o set gols per sota, havent-ne marcat nosaltres sis o set (recordem l'equip: Jordi, Josu, Adri, Diego, Gerard, Carlos, Sergi i Eloi). Així doncs, tot i el marcador abultat, actuació digne del Ripo.

A les quatre de la tarda hem jugat el tercer partit i últim. El mateicxos jugadors que al matí ens hem trobat amb un equip francès del que desconec el nom i la ciutat bastant heterogeni. Amb parell de extrems joves, un més o menys bo i un altre certament limitat. Un pivot armari dos per dos però que al final ha semblat que els anys li han pesat, un lateral i un central veterans bastant corpulents i un altre lateral jove que aparentava ser més eficaç en el joc. Hem començat el partit molt forts. Tot i la diferència d'estatura els hem aturat bé en defensa i quan no ho hem pogut fer el Jordi n'ha part moltes i perquè no dir-ho una mica de fortuna en alguna acció que han fallat. En atac, per la banda del Josu hem anat trobant forats i juntament amb els contratacs hen anat posant distància en el marcador. Cap al final del partit ens hem relaxat i/o hem acusat el cansament i ens han retallat, però ja no hi ha hagut temps per més, al final un gol per sobre, 13-12.

En conjunt, per part meva, i tenint en compte les limitacions en l'alineació, el balanç del troneig ha estat molt positiu. Destaco especialment el paper dels cadets, que a banda de permetre'ns poder tenir set jugadors a pista i fins i tot un o dos canvis, han tingut una actuació molt bona. I com sempre el públic que ens ha donat suport, la Marci, la Lorena i la Montse especialment.

Així doncs hem arribat al final de la temporada. Només ens queda el torneig de Ripollet, que es farà el 19 de juny i algun esdeveniment de veterans i veteranes del ripollet, que està previst per juliol.

Salut a tots!!!!

8 comentarios:

  1. Un torneo genial! Un buen fin de semana con muchas risas, mucho solecito, algun que otro hombro quemadito y sobretodo una gran victoria final! Hasta el Oleguer se ha montado sus juergas en la barriga de su mami!

    Así que lo dicho, un gran fin de semana.

    ResponderEliminar
  2. Como dice el Eloi y a Lorena un buen torneo y un fin de semana diferente. Buen torneo del equipo senior y genial torneo del equipo cadete.Ahora he esperar el dia 19 de junio que celebramos nuestro torneo y como ha comentado el Eloi, al mes de Julio, donde nuestros exjugadores y exjugadoras podran calzarse de nuevo las zapatillas y recordar viejos tiempos.Continuaremos informando.

    ResponderEliminar
  3. Que rabia no haber podido estar.... bueno, para junio espero q no me ataquen los viruses!!! Malegro de que lo hayais disfrutado!!!

    ResponderEliminar
  4. Oscar!! En junio es imprescindible que estés al 100% porque yo causa baja por bodorrio!!!! jejej

    ResponderEliminar
  5. lo mejor del fin de semana la peazo paella (q rico estaba) jejjejejeeje

    ResponderEliminar
  6. jajjajaja!!!! paella memorablemente mala!!!!!

    ResponderEliminar
  7. y no olvidemos la gran experiencia que fue asistir en directo al acto de cortejo de señores de 80 años en la cuadra... de lo mejorcito del viaje!!

    ResponderEliminar
  8. Realmente una verdadera cuadra llena de "ganado"!! jajajajajajajaj!!!!

    ResponderEliminar